Updated : Baju Nikah & Baju Bertandang

hai semua..

ingat nak updated sal kad kawen wedding maksu tapi tak la plak amik gambar..

maka..sebelum kemalasan nak updated melanda..bek updated mana yang ada..

so..nak cerita baju nikah & bertandang..cerita pasal kain ada dekat entry ni & ni

actually, baju untuk majlis saya nanti dah dapat sebelum raya haritu..tapi nak updated malas..jadi peram dulu..hik3..

alhamdulillah..baju yang diimpikan berjaya disiapkan lebih awal dari tarikh which is 2 bulan lebih awal..waaa..suke!!!

walaupun ada sedikit kekesalan pada baju bertandang..tapi redha aje..sebab salah diri sendiri tak terangkan awal2 design macam mana yang nak..huhu..

baju nikah sangat la plain..hahaha..n pink gitu..hik3..

baju bertandang sangat la nampak dull n besar..hohoho..

nak tengok???

ala....

segan la..hahahahahaha =p

bagi tengok sikit la dulu..heeeee~

baju nikah pink ku ala2 jubah tapi meleret..layankan aja..muahahaha.. =P


baju kebaya songketku yang dull..huhuhu..

warna songket dull sebab tertipu dengan warna lampu dekat kedai!

menci tau..huhu..pasrah!!

tapi lepas tu bakal roomate memang tak suka beli baju bawah lampu kuning sebab saya selalu ungkit pasal baju songket tu..hahaha..

pssttt..psssttt..baju tu dia pilih..cerita dekat sini..

baju melayu bakal roomate untuk nikah pun dah siap..tempah kat oscar..tapi..penangan raya gamaknyer..pinggang seluar ketat!!hahahaha...maka perlu anta semula..huhu..

baju bertandang bakal roomate tak anta lagi..memang berani mati la ni..huhu..jangan kak ujie kata tak sempat nak buat sudah..pengsan koi nanti.. =p




5 comments:

gadis jumaat | September 16, 2011 at 5:16 PM

Kaler pink tu soft, cantek sangat dah tu rose! Tapi still ada masa ni, silelaaa rajin2kan jahit manik thee heee... 180degrees different nanti... :D

masmOna | September 17, 2011 at 8:15 PM

yang, sila cantekkan lagi baju pink itu..saya tahu anda adalah seorang yg amat rajin! hikhik

ni@ @in | September 18, 2011 at 12:05 PM

cantek baju yg pink tu..soft j nampak..kalu wat beading msti lg nampak gojes..hehehe

K.I.N.A | September 19, 2011 at 6:31 PM

tambah beading atau buat bunga 3D ke dear..mesti cantik..

rose | September 20, 2011 at 4:46 PM

sya : tp rajin tu yg x dtg2 lg..haha..=P

mas : hik3..rajin la sgt..malas berleluasa dah ni..huhu

ni@@in : tula..tp tuan nyer bajet sendat..xtau la gojes ke x nnt..hahaha

kina : 2la..dlm usaha..tp malas..hik3