wedding dyll & falah

hai semua..

mau updated tentang wedding dyll n put..tapi kita mulakan wedding dyll dulu.. =)

kalau ikut perbincangan, sepatutnya berjumpa dengan nora, sara and kina di wedding put..

tapi disebabkan hal yang tak dapat nak dielakkan..saya dan bakal roomate pergi wedding dyll dulu..

makanya..terkontang kanting la saya mencari arah semasa majlis sebab xde geng..hoho..

sampai2 je tengok2 dulu kalau2 dyll ada ke tak tapi takde pulak..risau tak sempat nak jumpa je sebab nak bekejar ke majlis put lak..huhu

jadi sementara menunggu dyll..melilau cari mana la guestbook puan dyll ni...tak sabar nak conteng..hehe..rupanya dalam dewan..hoho..

masuk dewan memang rasa sangat2 la berbaloi dyll amik IHBC..sangat cantik setiap details yang ada..cairrrrrrrrrrrr...hoho

dan sesungguhnya terasa sangat rugi sebab tak sempat nak book..tangguhkan lagi..padan muka sendiri..huhu

dyll sampai dewan dalam pukul 1.30 ptg..masa tengok dyll turun dari kereta..memang satu perkataan je kuar..WOW!!cantikkkkkkkk...dan dyll sentiasa tersenyum..manis!

dyll..serius aku memang fall in love ngan ko nyer wedding..simple n sweet.. =)









tengok!!

dyll sentiasa tersenyum tau..tak pernah lekang pun..bagus2..mengikut tips puan xora ni..hehe..

apa2 pun..

TAHNIAH DYLL & FALAH..

semoga ikatan yang terbina antara kamu berdua akan kekal mekar indah sehingga syurga..
semoga dikurniakan zuriat yang soleh & solehah..
semoga bahagia bersama setiap saat..


1 comments:

Anonymous | October 30, 2012 at 7:45 PM

salam....dyll ni kwn sy satu maktab...x sangka tjumpa dlm blog awk :) hehe