wedding put & sani

hai semua..

kembali dengan cerita wedding put..

untuk wedding put..tak banyak gambar dapat dirakam sebab datang dah lambat..huhu

orang pun dah start nak mengemas..so..kesimpulannya..saya dah terlepas..huhu

tapi venue wedding put sangat cantik walaupun jalan nak kesana sangat la mencabar..hehe

memang dalam kereta duk membebel je dekat bakal roomate..betul ke jalan ni..hahaha..

tapi alhamdulillah..selamat jua sampai..

put sangat cantik..make up cantik..baju cantik..

lagipun tengok la plak baju dari mana put pakai..kan2?masakan tak cantik.. =)






bergambar dengan puan put tapi saya kan segan nak letak gambar sendiri..hahaha..

sebab sekarang semakin chubby..huk3..menci tau!!

akhir kata..

TAHNIAH PUT & SANI

semoga kamu berdua akan kekal bahagia bersama sehingga syurga..
semoga dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah..
semoga rasa cinta antara kalian akan mekar setiap saat..

2 comments:

Asfiza | September 22, 2011 at 8:59 AM

rajinnyer pergi wedding member2 blog....sangat suke...
ntni as punyer wedding datang tau..:)

rose | September 22, 2011 at 11:23 AM

hehe..kalau dijemput dan takde hal len..mesti la pergi.. =)