bila orang tua dah mula bertanya..

hai semua..

rentetan dari entry ini..rasa gelisah tak habis lagi..

tiba-tiba bakal roomate cakap mak dia dah bertanya macam mana persiapan kami..

nak jadi cerita hari sebelum tu..mak saya dah bising-bising kat belakang masa abah call sebab anaknyer asyik sibuk je..tak reti-reti nak balik settlekan hal kat sana..hoho..

habes lah saya..heeeeeeeeeeeeeeeee~

so...

malam ni akan ke rumah bakal roomate melakukan rombakan dan perbincangan perjalanan kewangan dan juga urusan kerja kawen..

harap semuanya ok dan takkan bersuasana tegang...hehe..sebab saya ni cepat tension ngn bakal roomate..dia selalu tak tunggu saya terang sampai habis..mesti nak pangkah!haisshhh...

tapi hal booking mem'booking' kebanyakan dah settle..kecuali untuk majlis sebelah saya..masih tak confrimkan lagi dengan butik pengantin..selamba kan..jap g kalu orang tu full book..ko jangan nak frust menonggeng ek rose! =p

urmmmmm...

nampaknya kene post satu entry ni apa yang dah settle..kang kalut lagi..hehe.. =)

5 comments:

Asfiza | September 27, 2011 at 2:56 PM

huhu...dah bising dah omak nyer....;)

rose | September 27, 2011 at 3:05 PM

hehe..tau xpe..kte bising sebelum ni wt xtau..skrg kte relax2..kne plak..hik3

Asfiza | September 27, 2011 at 3:19 PM

sama lah kiter rose...buat pun senyap2 jer..
hehehe...

Honey Sakura @ eiMyLiciOus | September 28, 2011 at 11:13 AM

stendedddd....parents kalo da start bunyi pasal persiapan..mesti kita pening...

anyway...salam perkenalan...sy slalu follow perkembangan blog kamu.

- new b2b -

rose | September 29, 2011 at 12:05 PM

tau xpe..dari relax jd kelam kabut..hehe

thanks honey sakura..salam perkenalan jugak.. =)