kenduri vs pilihanraya

hai semua..

ntah bila la nak updated sal wedding dyll ngan put ni..

bergambar bukan main tp bila nak updated ya ampuuuuuuuuuuuuuuuuun!!!

malas nyer la..bukan apa..

koi sentap ngan abah sendiri semalam..

sampai ke hari ni hati tak tenang..huhu..

kalau la boleh terbang balik mentakab..ASAP balik..

dan kalau boleh jumpa Perdana Menteri..dah lama p jumpa..hehehe

mesti korang pelikkan?

nape plak la si rose nak jumpa PM..hehe..

koi bukan apa..koi dah lemah semangat ni bila abah sms..

"kak,pe cite tarikh kahwin awak orang ramal nak buat pilihanraya?"

ok!!mak sentap..hahaha

dah la serabut nak siapkan kerja..tersentap lak dengan sms itu..

mood bridezilla telah ON!!!

dan dengan rasa tak bersalah dan confident sms abah..

"yeke?xpe..pilihanraya pagi sampai petang..dah book semua dah..malas nak tukar.."

see!!!

macam hampehkan msg ngan abah sendiri macam tu..hahahaha.. =P

tapi dalam hati..tuhan jela tahu..huhuhu..

so..siapa ada pengalaman uruskan majlis yang bertembung ngan pilihanraya???

sebab kenduri saya nanti rewang..risau orang menolong je sibuk nak balik mengundi..huhu..



2 comments:

anaztasias nora aira | September 20, 2011 at 9:44 PM

dulu penah bincang dengan ayah pasal ni... ayah kata jalankan aje kenduri... ord dtg mcm biasa.. cuma masa kenduri kena dipanjangkan sbb pas mengundi makan hik3 :)

rose | September 21, 2011 at 12:29 PM

tak risau pasal tetamu..
tapi risaukan pasal org yg menolong..huhu..