bunga oh bunga

salam..

hai semua..

lama pulak tak meng'update' blog ni..huhu..bukan tak ada cerita tapi tak tahu patut cerita atau tak untuk masa ini..almaklum la..lambat lagi saya nyer majlis..tapi korang doa-doa la dapat di awalkan..hehe..(gatal nak kahwin..hik3)

oh ya!cuti deepavali hari tu saya pergi KL dengan family..

alasan????

saja jalan-jalan buang masa..ley?muahahahaha..actually, abah saya memang macam tu..sejak dari duduk bentong sampai la duduk mentakab..port membeli belah dia memang KL..beli bawang lada ikan sayur pun kat KL ek puan-puan..nan ado nyer dia nak beli kat mentakab..hehe..dan penyakit tu dah terkena dekat saya..haish... =P

so, abah saya ajak pegi wangsa walk mall..(yeke?rasa tol dah..hehe) dekat dengan carrefour wangsa maju..dah lama saya tak pergi area wangsa maju..tup-tup tengok ada mall baru..so, jalan-jalan sekitar mall terjumpa la kedai ROMANTIKA..

kedai tak la besa mana tapi i suke!!!hehe..

memang rambang mata la tengok bunga kat kedai tu..rasa nak beli je..tapi tahan nafsu..tak mahu membuat keputusan melulu..kang yang merana adalah saya..hehe.. =P

ada la berapa keping gambar saya dapat amik..so..layan ek..bagi berseri skit blog saya ni..hehe








cantik kan???meroyan jap saya dekat romantika tu..hehe..dah berangan macam-macam..kalau kat kuantan ni tak dapat la harga macam tu..dan bunga pun tak secantik tu..huhu..tapi yang pasti mak saya pun sama-sama teruja..hehe..mak..mak..kalau dah teruja bagilah akak kahwin awal..hahahaha =P

so..pada b2b..ley la menyerbu kedai romantika kat wangsa maju tu ek..hehe.. =)


9 comments:

Bai | November 9, 2010 at 6:03 PM

romantika? kakak banyak kali survey. tapi by tak lepas lagi. nak pergi la this weekend!! kakak ckp memang banyak bunga lawa2!!

masmOna | November 9, 2010 at 6:27 PM

OMG!!sgt menarik hati i rose. i penah jugak serbu romantika wangsa walk tuh. sungguh mengujakan ye tak? huhu

iedayah | November 10, 2010 at 9:19 AM

hehhehe..rose..da dkt sgt umah sy dgn wangsa walk mall tu dear...

rose | November 10, 2010 at 10:53 AM

bai : sila2..mesti pergi!!banyak pilihan..mau 3 4 jam kot nak memilih..hehe..

masmona : tau xpe..i da meroyan kt situ..hik3..tp syukur sgt dah tau ade romantika..jalan pn senang nk ingat sbb nnt nk bwk bakal roomate lak..=)

iedayah : yeke dear..i jeles ok!hahaha.. =P

Khumaera Ismail | November 10, 2010 at 11:28 AM

cun~!!!!
kt kuantan mane ade mcm nie..huuhu~

rose | November 11, 2010 at 10:35 AM

khumaera : tau xpe..huhu

iedayah | November 11, 2010 at 4:44 PM

len kali i nk g situ hari2 n tgkp pic bebyk kasik rose lg jeles..ahahaha

rose | November 12, 2010 at 10:14 AM

iedayah : hahaha..sangat x bek tau buat i jeles..simpati la kt i yg duk jauh ini..hik3 =P

gadis jumaat | November 19, 2010 at 1:22 PM

rose, ai pon feveret gilerrrr romantika ni... setiap kali pergi pon mesti nak duduk lama2, tengok ape stok baru heh heh. mmg berbaloi dan murah kat sini. kalo tengok bunga imitation yang realllll giler tu, kat ssf 15 hengget - 2 kuntum, sini baru 7 hengget - 3 kuntum. berbaloi baloi... pastu, belakan carrefour ada lagi satu romantika, prasan tak? ni lagi besar dari kedai kecik kat dalam wangsa walk mall tu...