korang rasa macam mana???

salam..

hai semua..

nak tanya korang ni..

agak-agak kalau saya DIY je pelamin idaman hati saya menjadi tak????urrrmmmmm..


18 comments:

Byzura Mj (By) | November 24, 2010 at 5:30 PM

jadi jadi =D

anaztasias aira | November 24, 2010 at 6:47 PM

with the passion, it will be ! tgkla sha, boleh je kan =)

yUmIe | November 24, 2010 at 6:56 PM

nothing impossible if u believe urself..+ ada kreativiti dan budget = menjadi!

didieadila | November 24, 2010 at 9:13 PM

yakin boleh!
:)

Rilla | November 24, 2010 at 10:16 PM

Boleh sangat, boleh geng ngan Rilla, ahaks. Ada teman :D

Mia-Ina | November 24, 2010 at 10:20 PM

mia pun diy pelamin...insyaallah jd jika dah wat design & pastikan semua tenaga kerja ada...itu yg bkl membantu kamu dr stress di saat akhir..tp as mia, mia x target over2x..juz simple pelamin je...utk gmbr2x..board klu nk wat, pastikan ada org set up tau rose...tu yg ptg,klu nk grand...mia biasa2x je..buat tabir, set up dgn carpet je kot dlll...simple

CikSyafa | November 25, 2010 at 1:18 AM

bole punya! Syafa pun DIY pelamin E-day bercita2 nak diy lagi hihi..jom2 DIY

i linked u ya

iedayah | November 25, 2010 at 8:12 AM

confirm jadi rose..=p..semangat kn kental..=p..

rose | November 25, 2010 at 9:34 AM

jawap secara pukal ley???hehehe..

mekasih korang..rasa macam semangat berkobar-kobar da ni..hahaha..

en.bakal roomate kata dia on je..lg dia suka..selamat duit..hahaha..

ok2..korang kene nantikan pelamin DIY sy tau..tp simple je..nan adonyer grand2..=P

~ mizzAmy ~ | November 25, 2010 at 10:03 AM

insya-Allah jadi if rose plan awal2 and design dulu yg penting. skang nie semuanya boleh buat if kita willing nak buat. ;)

rose | November 25, 2010 at 10:53 AM

thanks amy..2la..harap2 menjadi la..skrg pun dah start plan brg apa yg kene beli..hope semua berjalan lancar..=)

masmOna | November 26, 2010 at 12:10 AM

yang, kalau nk i tolong apa2, roger lah nnt k? i boleh lah tolong gantung bunga ke, kristal ke..nk jadi tukang kayu macam abg sya i tak mampu..huhu

i yakin u boleh!

rose | November 26, 2010 at 10:26 AM

hehe..xpe2..u nk tlg dah cukup syukur da tau..thanks mas..=)

yup!mesti yakin wlpn cuak..=P

Miss Maira | November 26, 2010 at 11:35 AM

kena banyak buat research rose.. and pastikan ada satu team (2-3org pn okeh)yng dpt tolong...

satu lagi, azam kena kuat.. tak mustahil akan jadi lebih dabomm dr hire decorator nanti.. =)

rose | November 26, 2010 at 3:53 PM

hai maira..thanks for da support..=)

2la..memang tengah sakit kepala duk research n finalkan design..huhu..tp alhamdulillah..buat masa ni semua berjalan lancar..=)

.:Mrs. Engineer:. | November 26, 2010 at 5:06 PM

jd punye...sy pn DIY gk ari tu...simple gk... :)

rose | November 26, 2010 at 5:20 PM

2la..tgk yanie nyer pun simple n cntik..janji kawen..hehe..

cerita dewasa | April 26, 2016 at 4:09 AM

Keep up the good work!
Thanks for sharing.
cerita dewasa / cerita 17 tahun / cerita panas
cerita sex / cerita abg / cerita bokep / gambar bokep
abg hot / gambar hot / cerita horny / cerita hot