pelamin anganku

salam..

hai semua..

hari ni nak kongsi cerita pasal pelamin anganku insya-allah tak akan musnah..hehe..

actually saya tak pernah berangan pun nak kahwin nanti ada pelamin..memandangkan dalam sejarah keluarga sebelah abah mahupun mak takde istilah bersanding..kalau belah perempuan just makan beradap je..dan lelaki just buat kenduri doa selamat secara kecil-kecilan..memang sangat simple..cuma bila tengok sepupu anak mak long sebelah mak kahwin ada pelamin rasa macam ok jugak..sekali seumur hidupkan..lagipun semua ok je..maka..edisi mencari pelamin impian dimulakan..hehehe


so..antara pelamin yang jadi impian


1st pelamin yang saya jatuh cinta..tapi tak ingat saya amik dari mana..maaf tuan punya gambar..huhu..pinjam ek..


2nd..dari rassdeco..pelamin salah seorang blogger jugak..puan ReLyZa
saya suka bunga yang tergantung tu dengan backdrop belakang.. =)


3rd..dari merisik gallery..suka dengan penggunaan vase tu..cantik!


4th..dari arma..suka backdrop dan kristal pada vase tu..kerusi dia pun saya suka!




last sekali..dari kerja kahwin..suka semua tentang 2 pelamin ini!!

memang sangat admire hasil kerja mereka..secara peribadi..hasil kerja diorang la yang mencairkan hati ini sehingga tak mampu nak memandang pelamin yang lain..hehehe..pelamin yang memenuhi citarasa saya dan bakal roomate! simple n sweet.. =)

cuma tak pasti siapa yang dapat merealisasikan pelamin ni..huk3..nak hire kerja kahwin memang tak mampu la..haisshh..



12 comments:

Bai | November 12, 2010 at 12:23 PM

By suka yang 2nd tu! dah bape kali tengok sebelum ni..tp bukan tema pink la! :(

rose | November 12, 2010 at 1:13 PM

hehe..wlpn bkn pink pasti menarik n cantik..rose ade tgk org buat mcm 2 tp warna turqoise..cantik!

~ mizzAmy ~ | November 12, 2010 at 1:40 PM

amy suka yg 2nd and 4th. so sweet....

Mia-Ina | November 12, 2010 at 1:41 PM

suke yg 4th & last

rose | November 12, 2010 at 1:51 PM

mizzAmy : cantik kn?sweet je..xtau la dpt ke x..tp kalu dpt skit pn da ok..hehe


mia-ina : saya pun suke! =)

iedayah | November 12, 2010 at 3:20 PM

sume cntik2..btw,rose kn wat homework ckit..lg rajin survey,lg blh dpt tmpt yg murah n memuaskan ati..=)

rose | November 12, 2010 at 3:55 PM

2la..memang kene menjelajah 1,1 butik..kalau nk mencari yg ada website mmg payah..x bnyk butik kt temerloh/mentakab ada web..

CikSyafa | November 12, 2010 at 4:55 PM

vote for no 2 n 4....lawa laaa..jatuh cinta..semua lawa act ^__^

Rilla | November 12, 2010 at 10:52 PM

Taste kita sama la, suma pun Rilla suka. Rilla suka yang single seater camni.

rose | November 13, 2010 at 10:46 AM

cik syafa :tau xpe..rambang mata nak pilih tau..

rilla : 2la..rose pn suke..dari kerusi yang besa2 n single 2..lbh prefer kerusi mcm ni..romantik skit..hehe

masmOna | November 14, 2010 at 10:09 PM

u should have one dear =) sekali seumur hidup bukan? semua pun cantik nih! huhu

rose | November 15, 2010 at 9:56 AM

yup!sekali je ley nek pelamin..pas2 2..nan ado..huhu..tau xpe..pening nak pilih..huhu