mereka yang sudah suami isteri..=)

salam..

hai semua..

hari ni baru ada hati nak cerita pasal kenduri kahwin yang saya dah pergi..hik3..

so..entry secara pukal la ek.. =)

kita mulakan dengan...



-----> 18hb September 2010



Majlis Perkahwinan Jenny & Zack, Setiu



suka pelamin dia..simple n swett je..


meja beradap =)

dan si pengantin nyer..jenn & zack..diorang ni cinta express tau..tak sampai setahun berkenalan..terus kahwin..inilah namanya jodoh kan?


-----> 25hb September 2010



Majlis Perkahwinan Aisyah & Akmal, Rompin



the dais..kerusi besar trend sekarang..tapi kalau saya guna tenggelam la saya..hehe





the gift..ada mug,kotak,bahulu n gula-gula.. =)


-----> 10hb October 2010



Majlis Perkahwinan Yatt & Budi, Panching


maaf la gambar bilik bersepah dengan make up dan tak dapat nak ambil full view..pengantin masa saya sampai dia baru siap..padahal masa saya sampai dah pukul 2.30 ptg dah..



sangat suka pelamin dia..simple..suka kat kerusi dia tu..tak sempat nak tanye siapa yang buat pelamin tu.. :(


flower gurl yang comel!bakal roomate yang suruh ambil gambar diorg..katanya geram tengok budak yang sebelah kiri tu..comel macam anak sedara dia..




last sekali..perarakan pengantin.. =)


ucapan secara pukal juga...

SEMOGA BERBAHAGIA SAMPAI SYURGA..
SEMOGA IKATAN YANG TERCIPTA AKAN KEKAL HINGGA AKHIRAT..


dan yang paling biasa dengar..


SEMOGA CEPAT DAPAT BABY!!hehehe =P





5 comments:

~ mizzAmy ~ | October 12, 2010 at 12:06 PM

flower girls yg last piccas nih sangat comel!!! teringin nak ada macam tuh jugak. hahaha.... verangan je lebih...

rose | October 12, 2010 at 12:26 PM

hehe..tau xpe..bakal roomate memang ske sgt masa tgk 2..dia plak berangan lebih..hehe..tp mmg comel!geram nk cubit2..hahaha..

masmOna | October 12, 2010 at 9:28 PM

alahai...comelnya flower girls tuh!!comel comel rasa nak gigit haha :P

ai rose, bakal roomate tu berangan lebih pasal apa? hehehe :P

anaztasias einz | October 12, 2010 at 11:00 PM

rose, sapa dorg punya bridal vendor ek? nak tau =)

Bai | October 17, 2010 at 3:38 PM

comel gile flower girl tu!