Majlis Pekahwinan SYA

salam..

hai semua..

sorry..

lambat sedikit update tentang wedding sya si gadis jumaat..(gadis ke???hehehe =P)

sya..i gurau je tau..hik3..

tak banyak dapat snap gambar sebab saya segan-segan mau ambil itu gambar..hehe..

so, ada beberapa keping je..

tapi yang penting!!!

memang saya rasa nak bagi award ratu DIY je kat sya..

sangat suka pelamin..bilik tido..hantaran..meja beradap..semua la..

menepati citarasa saya yang memang suka simple2 je.. =)

sudah-sudah..korang pun jemu nak baca..mesti nak tengok gambar kan???
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!

tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...




hehehe..kekaburan disitunye cik & puan sekalian...maafkan mutu kamera yang tak berapa nak semenggah itu..huhu..gambar menunjukkan hasil kreativiti puan sya menampal stiker DIY dia..sangat suka..comel!! =)



ini bilik yang di DIY sendiri oleh puan sya juga..masa masuk bilik sya..rasa romantik giler..tetibe rasa macam nak je landing kat katil dia, nak tido..hahaha.. =P



hantaran sya...cantik kan?x sempat nak snap hantaran pihak lelaki..huhu..korang tunggu la sya update ek..

mesti korang nak tengok pelamin dia kan?tapi sayang nyer..saya x dapat ambil gambar pelamin dalam keadaan yang cantik..so, tunggu la cik masmona or cik nora update ek..tak pun korang tunggu la puan sya kita yang update..hehe..

and last sekali..gambar puan sya dan suami tercintanya..


masa saya sampai sya dah tengah makan..so, jumpa mas dulu..mas bagitau, sya tak sempat tukar baju pun lagi..pakai baju nikah je..sebab??saya pun tak sempat nak gosip-gosip lebih..hehe..kita tunggu puan sya cerita..

to sya :

kamu sangat cantik!!suka tengok wedding u.. =)

semoga bahagia setiap hari..mencintai setiap hari..merindui setiap hari..
semoga kekal bersama hingga ke akhirat..
semoga cepat-cepat tambah ahli keluarga..hehehe =P


to masmona :

hampir-hampir tak cam kamu..huhu..lain bebeno kamu dalam gambar dengan realitinya..cantik!sangat happy dapat jumpa mas..

to nora :

sorry tak sempat nak jumpa..kene bergegas ke panching selepas itu..huhu..harap-harap dapat jumpa nanti.. =)

13 comments:

anaztasias einz | October 12, 2010 at 2:09 PM

hi dear. xpe saya faham la. masing2 terkejar2. saya pun nak ke tampin. mlm ni saya update wedding sya yer hehe =)

rose | October 12, 2010 at 3:46 PM

oo..xpe..ade rezeki kite jmpe..ok!update cpt2 tau..=)

Mia-Ina | October 12, 2010 at 5:39 PM

best nya ..x sbr nk tunggu sya review her majlis sbb mia tahu sya ni jenis yg suke DIY....mia juga jadikan mini pelamin ms dia tunang as rujukan..

masmOna | October 12, 2010 at 9:23 PM

Rose!!lajunya update! hehehe =) i baru je online. penat pegi wedding 101010 tak habes lagi. haha (ini tipu) :P

i stuju dgn ratu DIY tuh. sya mmg superb! rajin men-DIY dan cantek pulak tuh, kan? kan?

i'm sooo hepi dapat jumpa u =) lenkali kita jumpa lagi eh? hik =)

Khumaera Ismail | October 13, 2010 at 9:27 AM

sweet nye bedroom pengantin.. =)

~ mizzAmy ~ | October 13, 2010 at 10:46 AM

sweet lah hantaran dia. hehehe.... pink je sweet kan..

rose | October 14, 2010 at 10:48 AM

khumaera & mizzAmy : hehe..kalau da wrna pink..sume benda jadi sweet..hik3 =)

gadis jumaat | October 14, 2010 at 11:52 PM

hahaha... ratu diy tuuuu tatahan!! time kasih time kasih time kasih... sebab sudi datang dan siap review lagi majlis gue... yesh!! dah kembang kempis hidung ni menerima puji-pujian anda ni hohohohooo...

oh, i felt an instant connection ngan anda bile jumpe aritu, rasa macam terus bleh ngam aah... haha! again, thanks so much for coming. mia, entah bile entahhh dapat apdet... takdelaa bizi mana tapi nak suatu masa yg bes untuk buat entri :D

again, thank u so mucho, jasamu dikenang!

gadis jumaat | October 14, 2010 at 11:53 PM

oh btw, warna blog anda ni SEJIBIKKK warna dinding bilik ai kan? huhuhuhuuuuu :D

rose | October 15, 2010 at 10:33 AM

sya : hahahaha..same2..sila la kembang puas2 ek..hik3..

i pun mcm 2..rasa mcm da lme bkawan plak..hehe..smpi bakal roomate pelik n tnye i tul ke i kenal u kt blog je..huahuahua.. =)

hahaha..a'ah la..i baru perasan..ptt la mse tgk gmbr bilik u kt blog mas i rse mcm pernah tgk je wrna pink ni..hehehe..sehati sejiwa g2..hik3

gadis jumaat | October 15, 2010 at 1:18 PM

aik.. bakal rumet u ada ikut ke time tu? ai ingat takde... huhuhu it's good to know! ok ksimpulannye marilah kite panjangkan ukhuwah ini.. keep in touch rose!

rose | October 18, 2010 at 7:21 PM

ikut..tp dia majuk ngn rose sebab wt xtau je kt dia ari2..sbuk jmpe u n mas..hehe..

itu pasti!keep in touch 2!

Nora Anne Burn | October 19, 2010 at 2:51 PM

babe..feel free to pick ur award at my page..;)