hari cuti umum untuk saya setiap tahun..korang?

hai semua..

hari ni cuti umum buat diri sendiri..so,korang yang bekerja hari ni jangan jeles tau!hehe..

alhamdulillah..hari ni genap saya berumur.....26 tahun..muda lagi kan??? =p

sesungguhnya tak ada apa yang mengembirakan saya bila saya masih mampu melihat orang2 yang saya sayang..yang saya kasih..yang saya cinta..alhamdulillah...

syukur jua atas segala nikmat dan rezeki yang telah ALLAH berikan selama 26 tahun ni..semoga kehidupan seterusnya akan lebih baik..amin..

cuma kali ni bitrhday tak la disambut macam tahun lepas dan tahun sebelumnya..

kalau dulu..baru celebrate birthday tuk tahun ni..tuk tahun depan dah tanye nak hadiah apa..dah tanye nak makan apa..

sekarang???

masuk bulan 3 baru teringat birthday saya..sabo jela..

kalau sebelum ni tiap-tiap bulan mesti duk bertanya hadiah apa yang saya nak masa birthday..walaupun saya cakap xnak apa2 mesti ada je idea dia nak bagi apa..

sekarang???

sekali je dia tanya..bila saya cakap xnak pe2..terus tak tanye da..sabo jela..

nak tahu alasan dia ???

sebab dah jadi tunang..tak risau apa dah..tunggu masa nak jadi isteri je..

boleh gitu???

sabo jela..

agak2 korang la..lepas kawen dia ingat tak birthday saya???

urmmmmmmmmmm...



tapi saya paham..tak kecik ati pun..sebab saya tahu..sekarang ni kami memang duk pening nak settlekan hal kawen..tambah lak nak pakai banyak duit tuk majlis kami nanti..almaklum la..belanja dibawah tanggungan sendiri..kene la beringat..hehe..

lagipun setakat hadiah birthday tu, tahun depan boleh mintak..tak gitu?lain la hal kawen ni..sekali seumur hidup..jadi kene buat sehabis baik.. =)

oh!tetibe rasa tak sabo nak kawen..hahaha..*gatal*

8 comments:

tqahmisdar | March 28, 2011 at 10:21 AM

hepi besday! =)

~ NANA ~ | March 28, 2011 at 10:27 AM

hepi besday :)

insyaAllah da jadi isteri nanti dia ingt la tu...hihik

if nak perli dia, time bufday dia nanti buat la surprise...bia dia terasa...kekekeke

~ mizzAmy ~ | March 28, 2011 at 11:03 AM

happy birthday dear!!

gadis jumaat | March 28, 2011 at 12:26 PM

happy birthday rose!! semoga jalan nak kawen dipermudahkan utk yang dah tak sabar2 nak kawen cam anda.. haha!

Zaza | March 31, 2011 at 12:34 PM

hepy buzday

rose | April 5, 2011 at 2:31 PM

thanks sume..=)

masmOna | April 5, 2011 at 10:57 PM

alamak terlambat nk wish! sori syg T_T

happy belated birthday rose =)
semoga segalanya dipermudahkan..insyaAllah..muah!

rose | April 8, 2011 at 11:44 AM

xpe..thanks mas! =)