DIY : dengan penuh kasih sayang =)

hai semua..

sekarang sedang menyibukkan diri dengan menDIY gift untuk tetamu..

saja buat awal-awal sebab tengah rajin..

kalau lambat-lambat takut penyakit malas bermaharajalela..

bila dah malas..

penggunaan duit secara pukal pun bertambah sebab sume nak beli yang siap..hehe

maka nak elak rasa pengaliran duit seperti air terjun..baik mulakan dari sekarang.. =)

tambahan pulak dapat good news dari maksu kesayangan yang akan bertunang bulan depan..

dan insya-allah akan berlangsung juga majlis perkahwinannya dalam tahun ni..

lagi la saya kene plan betul-betul benda yang nak saya DIY..

sebab pastinya saya akan menyibukkan diri untuk menolong apa yang patut..

tak sabar nyer..hahaha..macam saya nyer majlis lak kan.. =P

ok!tutup cerita..

sedikit gambaran untuk kalian apa yang saya sibuk nak DIY ni...



mesti ada yang dah tahu ape benda tu kan? =)

agak-agak benda ni jadi ape ek nanti????urmmmmmm

buat sikit-sikit..lama-lama jadi bukit..tak gitu?


7 comments:

~ NANA ~ | April 5, 2011 at 2:52 PM

creep paper? hehe

syuhaidah | April 5, 2011 at 4:40 PM

felt keychain i guess ;)

masmOna | April 5, 2011 at 10:58 PM

apa tu? apa tu? hehe
rasanya mas tahu dah ni..gud luck rose! can't wait to see the outcome..huhu =)

gadis jumaat | April 6, 2011 at 3:06 PM

i pon rasa felt keychain.. keh keh... kalo btol bagi seploh! :D

rose | April 6, 2011 at 5:02 PM

hahaha..felt 2 da betul da..

tp hasil terakhir kene tunggggggggggggguuuu..hehehe... =P

aTy _faRed~ | April 6, 2011 at 8:17 PM

waaah.. tak sabar nak tengok hasilnyer...:)

rose | April 8, 2011 at 11:44 AM

hehe..kne saba tau..=)