putus asa uruskan majlis kahwin..

hai semua...

mood nak memikirkan tentang hal kahwin semakin merundum..

bosan bila terpaksa memahami keadaan orang lain tapi orang lain tidak pula sudi memahami keadaan saya..

saya bukan nak majlis yang grand..cukup apa yang ada sesuai dengan kemampuan saya..

jangan janji yang kamu tabur tetibe berubah sudah..sebab saya dah terkene sekali..jadi jangan buat saya merasa buat kali yang kedua..

sebab mungkin penerimaan yang kedua takkan sama dengan yang pertama!


:::notakakiku:::

perlukan masa untuk berehat..bak kata nora..rehat sebentar bersama kit kat..hehe =P

dan nak bergembira untuk beberapa hari sebab loan rumah dah lulus..hehehehehe..tadi dah sign agreement dengan bank..syukur..alhamdulillah..kami dah ada rumah! =)

11 comments:

choclairissa @ intan | April 28, 2011 at 11:24 PM

saye sgt paham perasaan kamu itu kerana saya pernah mengalaminya dulu~

yang penting kene tersangat banyaklaaaaa sabar tau..doa byk2 tau..mcm saya dulu..paling penting mak+saya kene sependapat...orang lain cakap apa pun lantakla..pesan siap2 kt mak..

kdg2 org lain x paham..die lupe sape yg nk kawen sbnrnyeeeee..

iedayah | April 29, 2011 at 8:09 AM

dugaan mmg byk dear bl nk wt bnda baik.kuatkn smgt kmu rose..=)

~ mizzAmy ~ | April 29, 2011 at 10:43 AM

rose, sabar bebanyak ok? amy pun sebenarnya sedih2 gak pasal my wedding nie. mcm semua org x excited pun. sedih tau. now, amy happy kan diri sendiri dgn my own business. senang. berehat dari memikirkan hal kawin. ;)

btw, congrats sebab dah berjaya sign agreement dgn bank.

rose | April 29, 2011 at 12:42 PM

choclairissa@intan : 2la..memang tol2 kne bnyk bersabar..dah puas pujuk hati ni suh sabar..sabar..sabar..tp yela..lme2 jadi fed up..huhu..nk bercerita ngan family pn diorg memang dah serah bulat2 kt sy..



iedayah : tol2..banyak sgt smpi kdg2 x tertanggung..tp fikirkan ni br dugaan kwen..dah kwen nnt lg mcm2 dugaan, kne jugak la bertahan..

rose | April 29, 2011 at 12:47 PM

mizzAmy : sme la ngan ros..kite xcited tp org len mcm xde perasaan pn..huhu..sedih..rose pn stop pk sal hal kawin buat mse ni..sekarang duk blaja wt craft.. =)

thanks amy =)

anaztasias nora aira | April 29, 2011 at 10:32 PM

rose : dah beli coklat kit kat belum? hehehe byk sabar ek.. ni dugaan untuk kita... apa2 just call me. i be there 4 u =)

nolyndila | May 12, 2011 at 10:07 AM

ai..salam kenal..b2b johor :)
sabo ye..boleh je berehat sebentar bersama kit kat..tapi jagan rehat lame2 taw..

eidA | May 12, 2011 at 10:15 PM

sy rasa sy pon sedang mengalami perkara yg sama...huhu...

sama2lah kita bersabar yer..

gadis jumaat | May 23, 2011 at 5:45 PM

lamanye rose menyepi... silelah apdet blog. harapnye anda okke2 aje ye... :)

liyana | June 2, 2011 at 5:05 PM

sbr ye...doa byk2 spy diberi kekuatan..

sy pn mengalami dugaan yg bertimpa2 ni.. lg 22 hari je lg.. aduhai byk nye dugaan...

UyaRayza | June 10, 2011 at 4:59 PM

uya pn semangat tak seberapa skang hehehe...bile semangat org ckp awal lagiiiiiiiiiiiiiii~ hehehe