sesak

hai semua..

orang lain nak bertunang..orang lain yang sesak otak..hahaha..(apa bahasa la kau pakai ni rose! =p)

macam saya pernah bagitau sebelum ni..my lovely maksu akan bertunang..dan majlisnya akan berlangsung 1hb 5 ni..yipppi!!!

happy sangat sebab akhirnya..termakbul gak kata-kata saya..bukan apa..dari dulu bila sedara mara tanye bila saya nak kawen..mesti saya cakap "saya akan kawen lepas maksu kawen"..alhamdulillah..sampai jugak jodoh maksu..insya-allah..tahun ni jugak disatukan.. =)

so sekarang saya duk sesak otak fikirkan idea yang terbaik untuk hantaran..alamklum la bajet maksu kecik..tapi yang tukang buat ni selera besar..muahahahaha..kan dah sesak otak..hik3

maksu dah pesan awal-awal..toki saya tak suka berhataran bagai ni..tapi kitorang degil nak jugak buat..hehehehe..jadi kene fikirkan hantaran yang simple tapi cantik dan yang pasti tak kene ceramah free dengan toki..heeeeee~

maksu cadangkan wat guna kotak macam ni...

creadit pic : kerja kahwin

saya ok je tapi disebabkan 1 kotak tu pun dah dekat rm15..mahal nyer..maka saya dengan selamba reject!muahahahha..suka-suka hati kan reject..nasib maksu ok..hahaha

idea kedua maksu..design tipikal untuk bertunang...

creadit pic : mr.google

guna kotak lutsina tu..sekali lagi..dengan selamba saya reject!memang saja nak makan pelempang maksu saya ni..muahahaha..sabo maksu.. =p

alasan saya sebab nanti nak kene sewa pahar..alas dulang lagi..pastu kotak tu pun ley tahan gak harga nyer..campur semua..rm15++ gak..lum campur nak deko lagi kan..kate bakal pengantin bajetkan..hehe..

jadi maksu dah pening dengan saya..dia serah kat saya cari idea..hahahaha.. =p

so, sekarang saya sesak otak sorang2..padan muka!





1 comments:

~ NANA ~ | April 8, 2011 at 1:09 PM

yg pic no.1 tu cantek

simple but nmpk exclusive :)