Edisi Ujikaji ::: brown paper beg

hai semua..

pagi sabtu yang best kalau dapat tido lama tapi saya tak dapat berbuat demikian kerana seperti biasa..harus bekerja hari ni..tapi nan ado keje nak buat..haisshh..maka..melunaskan apa yang perlu di update..

1st of all..nak say thank you kat kina sebab rajin sungguh siapkan banner tuk b2b dari pahang..semangat!bagus2..hehe..maka saya pun tepek jugak kat blog tanda semangat kenegerian..hik3..mana aci tengok b2b negeri len tepek banner negeri masing-masing kan..harus la join..ape2 pun salute la kat kina..boleh plak dia aplikasi bendera pahang jadi banner..tu belum ganding gajah masuk sekali dalam banner..kalau ade confirm meletup..hehe =P

ok2..tinggalkan kisah banner..sekarang nak share story tentang brown paper..akibat ketidaksabaran saya nak menguji ketahanan brown paper..maka bersempena birthday alya yang ke-5 semalam, saya dengan bangga mengusulkan pada bakal roomate untuk test power brown paper beg tu..hehe..ayat tak boleh blah kan..so, dengan kekreatifan yang tak berapa bagus ni, saya pun DIY la birthday tag..tak la comel mana tapi boleh la..

hasilnya simple je sebab nak bagi budak-budak tadika kan..so, xdela beria sangat..lagipun bukan depa tau pun cantik ke tak..yang depa tau makanan kat dalam tu..hehe..so..ni la outcome yang berjaya dilakukan..

simple kan?tapi saya suka tag tu..gigih wat border tag tu guna paint..almaklumla..tak pandai adobe..huhu..terlupa lak nak snap gambar makanan kat dalam tapi boleh tahan berat jugak la..harap2 bertahan la.. =)

yang reben merah tu special sikit sebab nak bagi anak jiran..buat 2 je..sebab tu beria sikit reben nyer..haha..yang pakai tag ada 60..jenuh la nak mempacking sesorang sebab bakal roomate malas..dia tolong stapler je..sabo jela..

tapi bila da siap puas hati tengok..memang tol2 save kos!mak bakal roomate pun suka..so, misi berjaya!





4 comments:

~ NANA ~ | March 26, 2011 at 1:19 PM

wah cantek...blh buat sbg goody bag kawen la nnti:P

Syima Syaz | March 26, 2011 at 8:56 PM

saya punye white paperbag...
mcm tu pun dah nice kan...
tapi saya mengade buat yg style susah2...adoi!

masmOna | March 27, 2011 at 3:57 PM

i sentiasa suka idea brown paper bag nih..murah tapi boleh deco cantik2 gitu! =)

nYomeL | March 28, 2011 at 11:09 AM

cantek! dh lulus dh nak wat paper bag untuk kawen nii.. hehe!