wedding hana & pidot

hai semua..

just nak share sedikit gambar majlis perkahwinan rakan sematrik dulu yang berlangsung pada 12hb 2 haritu di sg isap, kuantan..

overal tentang wedding hana memang cantik dan grand walaupun majlis dilangsungkan di rumah..saya suka setiap details wedding dia..nampak simple tapi grand..

tapi apa yang paling menarik perhatian saya ialah baju sanding dia..sebab saya sangat sangat sangat suka..simple je tapi memang buat saya menangislah!

nak tengok?



cantik kan??????

mau tak berair mata meleleh air liur tengok baju dia ni..hehe..baju hana cuma baju kurung moden tapi tetap menarik hati saya..every details dekat baju tu buat saya nak meraung tengok..hahaha..tapi sesuai la dengan penjahitnya..kalau siapa biasa tengok hasil kerja dia mesti tau siapa..teka2..cepat!

up lagi 1 gambar


ni up sekali ngan pelamin..




baju hana sangat sesuai dengan pelamin dia..baju yang simple tetapi diserikan lagi dengan pelamin yang penuh bunga..dah macam kat taman lak..cantik.. =)

baju hana dibuat 2 minggu sebelum majlis sebab saya dapat tahu hana tak puas hati dengan baju yang vendor pelamin dia buat..tapi serius berbaloi tindakan hana..sebab baju tu cantik!

ha!

korang boleh teka tak sapa yang buat baju hana tu?

dan korang ley agak tak sapa vendor pelamin tu?


10 comments:

K.I.N.A | March 17, 2011 at 8:42 PM

aleng!..haha..tau dari bestfren kak hana-intan..btw..kina junior kak hana..;)

Nadia | March 18, 2011 at 9:29 AM

pelamin tu spe lg dnora collection lah...buat bj spe?3R ker???

rose | March 18, 2011 at 10:40 AM

kina : haha..bijak2..hehe

nadia : yup..pelamin dnora tp baju dari aleng.. =)

~ mizzAmy ~ | March 18, 2011 at 3:44 PM

baju ur fren tuh terletak cantik je dgn badan dia. serious. jarang nak puji bab2 baju cantik terletak ni. mana dia jahit yer?

LittleSunshine | March 19, 2011 at 8:59 AM

suka pelamin..taman =)..
baju sgt cantik..simple tp tang dada tu wah..manik2 ..meletupsssss

n.i.n.a | March 19, 2011 at 7:53 PM

baju tu tempah kt mane? cantik!

Aya | March 20, 2011 at 12:13 AM

suke tgk beading tuh... meriah :)

rose | March 22, 2011 at 9:19 AM

mizzAmy : baju kawan saya dia tempah kt Aleng..2la..cantik kn?terletak je..


littlesunshine : mau x meletup..kalu tgk depan2 mau menangis..hehe

rose | March 22, 2011 at 9:20 AM

nina : dia tempah kt aleng tahora.. =)

aya : tol2..baju yg simple tapi beading memang supeb!

ct.fatimah | April 20, 2011 at 6:13 PM

baju tu sgt cantik..aleng tu kat mane ye? sy tgh survey butik2 pengantin kat kuantan...xde contact xtaw nk tanye sape...