entry tiada title bila mood tak best

hai semua..

lama nyer tak update kat blog..huhu..padahal banyak benda dah berjalan sepanjang tempoh ni..haiissshhh..nak cerita dengan korang tapi disebabkan sebelum ni saya tak dapat nak online menyebabkan mood nak bercerita hilang..cerita pun dah jadi basi..huhu..tapi takpe..harap-harap lepas ni mood kembali ok la.. =)

persiapan boleh dikatakan berjalan lancar walaupun ada yang sebahagiannya tidak seperti yang diimpikan..tapi saya malas nak fikir..layankan aje..lagipun duit kami bukan berkepoh-kepoh nak melayan nafsu sendiri yang berangan macam anak kerabat diraja ataupun jutawan..jadi apa yang mampu kita terima je seadanya..

sekarang tunggu masa nak balik rumah family nak bincangkan tarikh yang sesuai dan settlekan hal atuk saya tu..oh!saya tak cerita kan kat korang?sebab cerita tak best..bila ingat jadi tension..huhu..saya tak tahu kenapa dia beria nak masuk campur dalam hal majlis risik saya tempoh hari..siap suruh saya tangguhkan sebab dia ada hal..tapi saya malas nak serabut saya cakap je keluarga bakal roomate datang nak kenal-kenal..dan sekarang sibuk bertanya bila keluarga bakal roomate nak datang bincang hal kawen..tapi saya buat tak tahu je..sebab sekarang saya ada masalah lagi besar..nak tahu apa?GAJI saya tak dapat lagi..haaa..tertekan tau!huhu..menci..huhu..

ala..potong mood tol la fikirkan pasal gaji ni..huhu..

nanti la saya cerita persiapan yang dah dibuat ek..

sekarang mood down semula..huaaaaaaa...

3 comments:

Cik Puan Fia | March 14, 2011 at 6:11 PM

hai dear, jgn tension sgt ya tak sesuai pada bakal pengantin..selalunya bila nak kahwin nie banyak perkara terjadi yang tidak dijangka, fia harap rose kuatkan semangat dan kawal emosi ya...fia doa kan segalanya berjalan lancar amin...

masmOna | March 15, 2011 at 11:34 AM

ROse my dear..patut lah lama menghilang..*rindu* hik =p
jangan tension2 yang, redha dan tawakal je.ataupun, buat tak tau,pekakkan telinga kepada orang2 yg suka nk nyebok2 tu..

rose | March 16, 2011 at 1:30 PM

cik puan fia : 2la..bile nk kwen ni mcm2 hal jadi..nasib la boleh kawal lg..huhu

masmona : hehe..rindu u jugak!2la..skrg wt xtau je..malas nk serabutkan diri sendiri =)