Wedding Mas and Mubin

hai semua..

semalam dalam hujan yang kadang lebat kadang renyai..saya hadirkan juga diri ke wedding mas..mana boleh lepaskan peluang nak tengok wedding mas dan door gift dia tu..hehe..



serius majlis mas sangat meriah...perkarangan rumah mas tak payah cerita la..ramai betul tetamu..seronok tengok suasana macam tu ditambah dengan suasana kampung..tak menang tangan la saya tengok orang yang menolong..masa tengok majlis mas rasa sayu pula..sebab saya teringin sangat nak buat majlis kat kampung tapi apakan daya..family duduk taman perumahan..huhu

masa mula-mula sampai, dalam hati memang dah set mesti tak dapat nak ambil gambar..almaklum la, segan jugak nak beria ambil gambarkan..kalau bergeng xpela..tapi mujur la jumpa blogger nora dan khumeera..dapat la nak snap beberapa keping walaupun x cantik mana..biasala..kamera capuk tapi banyak jasa..hehe

layan la gambar tak berapa nak ada ni..nak amik banyak pun tak boleh sebab pengantin super duper hot..ramai tunggu turn nak bergambar.. =)







to mas & mubin

Tahniah dear..
U sangat cantik..
Nanti cepat-cepat updated tau..

Semoga kalian berdua akan bahagia setiap saat..
Mencintai setiap minit..
Mengasihi setiap jam..
Merindui setiap hari..
dan..dapat baby setiap tahun!hahaha =P




4 comments:

gadis jumaat | January 31, 2011 at 11:42 PM

Mas cantek!! Bliau x jadi letak lanterns ke rose? Ai x dapat datang laaa masa mas kawen... Sedey2. Btw mana gambar u? Heheee...

rose | February 1, 2011 at 9:43 AM

letak..tapi dekat tempat guest book..i x sempat nak amik..terlalu ramai orang..huhu..

hehe..i nyer gambar?simpan wt perkasam dulu..hik3

masmOna | February 3, 2011 at 6:27 PM

rose!!thanks datang majlis i huhu..i tak nmpk pun bakal rumate u..makanan sedap tak? hehe

btw, sya..i ada gantung2 lantern2 u..i sangat sukaaa! tq so much sya =) nnt datang jugak belah mubin sabtu ni tau korang

deena awanis | February 12, 2011 at 9:22 PM

mubin is my friend..kawan sekolah rendah..huhu