hai semua..

baru berkesempatan nak menjawap tag dari missZ..sori lambat jawap..hehe




1. APAKAH STATUS ANDA?

anak dara belum tua@bujang belum terlajak lagi.. =p

2. CERITAKAN TENTANG DIRI ANDA

urrrmmmm...diriku begitu berharga..hahaha..tak ada kene mengena..hik3..tak tau la nak cite sal pe diri ni..tapi yang pasti saya jenis yang simple..pastu degil tapi cenggeng..hehe..lagi?saya semakin gemuk!huhuhuhu..


3. CERITAKAN TENTANG BLOG ANDA

blog tentang perjalanan nak berumahtangga..sekarang ada rumah tapi tangga tak ada lagi..jadi sedang sibuk menyiapkan tangga..hehe..=p

dengan kata mudah, blog saya ni semuanya tentang persiapan perkahwinan saya nanti..dan sedikit info/idea yang mungkin berguna untuk bakal b2b..dan kalau panjang umur blog ni, ia akan berubah status seiring dengan perkembangan empunya blog.. =)

4. APA PENDAPAT ANDA TENTANG DUNIA BLOG?

lebih seronok dari FB!itu yang pasti!lagipun kita dapat kenal kawan baru..dapat idea baru..dapat kongsi maklumat..dan banyak lagi..yang pasti dunia blog best! =)

5. NASIHAT KEPADA KAWAN-KAWAN YANG BARU NAK BUAT BLOG

nasihat?tak pandai nak nasihat..membebel pandai la..hehe.. =p

bagi saya yang penting jaga tatasusila dan etika ber'blogging'..jangan sampai kene saman..hehe..pastu jangan sampai LHDN cari korang..hehe

6. NYATAKAN KEUNIKAN BLOG ANDA

tak ada yang unik..biasa-biasa je..=)

7. SAMPAI BILA NAK MENULIS BLOG DAN IMPIAN ANDA DALAM DUNIA BLOG

tak pasti..bergantung kepada keadaan semasa..kalau boleh saya nak blog ni akan menemani saya sepanjang kehidupan suka duka saya.. =)

8. TAG 5 ORANG YANG ANDA NAK KENAL




3 comments:

~ mizzAmy ~ | January 26, 2011 at 2:22 PM

alamak... saya kena tagged.

rose | January 26, 2011 at 3:03 PM

jawab jgn x jawab!hehe =)

♥e'in♥ | January 31, 2011 at 12:46 PM

thnx akk! t kite amek ea.. =)