wedding of the year??

salam..

hai semua..

mesti hari ni ramai yang dah tengok video perkahwinan anak gadis Allahyarham SM Nasimudin, Nur Nadia SM Nasimudin kan???

semua akan terpukau tengok majlis dia..sebab saya pun..hehe..

jeles oooo...saya nak wat 1% dari kos majlis dia pn rasanya tak termampu..hehehe




saya ada tunjuk dekat ofismate saya..budak lelaki la..

nak jugak tau apa pandangan dia as lelaki..

saya ingat dia nak komen membazir ke apa..tapi tau apa dia komen???

"kenapa mas kahwin dia bagi rm80 je?kalau mampu buat wedding besar macam ni bagi la mas kahwin tu tinggi..rm80 tu minimum je..kan mas kahwin itu tanda penghargaan seorang suami kepada isteri..wang hantaran tu cuma sedekah je.."

hohohohoho..terskema jap saya bila dengar..hehe..

tapi ada la benarnya juga..cuma bagi saya lain orang lain pilihan..

janji diorang happy ever after..=)

13 comments:

Khumaera Ismail | September 24, 2010 at 11:37 AM

wow..wedding yg sgt2 mahal..huhu~

rose | September 24, 2010 at 11:42 AM

tau xpe..kalah la wedding mawi n CT dl..hehe

sharifuddin N shakina | September 24, 2010 at 12:07 PM

kite tgk wedding datuk syeikh muzaffar plak nt..huhu..

rose | September 24, 2010 at 12:17 PM

betol2..nnt kita tgk wedding diorg..tp agak2 ada x unsur2 angkasawan???hehehe =P

hana yoriee | September 24, 2010 at 1:22 PM

huhu..kalau buat mcm ni..7 keturunan pun tak mampu bayar utang..uwaaaaaa...='(

xpelah..kite buat mana yg termampu dek kite saja la.. =)

Nora Aira | September 24, 2010 at 4:07 PM

sangat cantik masa mandi bunga tu hehe dear, saya dah link lah. xperasan ek =) thanks ye. its private for a while. tengs dear :)

masmOna | September 24, 2010 at 11:22 PM

i pun dah tengok.wow! *hanya mampu ternganga je lah* hihi :P rose, i pun terkesima jap bacab kawan u tu cakap. ada betulnya..

rose | September 27, 2010 at 10:38 AM

hana yoriee : tau xpe..along nk bg pinjam pun dia x sanggup..hehe

nora : yeke?hehe,,x perasan la..sori..

masmona : hehe..tau xpe..bila lelaki yg ckp mmg kne pk la knapa dia ckp mcm 2..kalu pompuan ley r pk sbb jeles..hehehe

iedayah | September 27, 2010 at 10:55 AM

hhhihih..i tgk video tu pn kagum gile dear..gile grand die khwin..auwwwwwww..

♥farra♥ | September 27, 2010 at 1:43 PM

betol2.. mewah gile wedding dowg..

rose | September 28, 2010 at 10:19 AM

iedayah : mau x kagum..x pernah terpk ada org ley kawen smpi mcm 2 majlis nyer..hehe

farra : org ade duit ape pn dpt wt..huhu..farra..nape xley buka blog kamu?

@ty_farEd | September 28, 2010 at 4:56 PM

u nak tau tak..wedding die ni cecah 700 ribu ok..!! huhu..memang dasat kan...

rose | September 29, 2010 at 12:08 PM

wah 700 ribu??giler!ley beli rumah 3 bijik 2 kt sini..memang dahsyat..