nak nampak lebih simple tak???

hai semua..

hari ni saya terjumpa satu gambar cantik..

so nak kongsi dengan kamu semua..

tak pasti korang dah perasan tak idea ni..

tapi nak jugak tempel kat sini untuk rujukan masa depan saya..hehe

sangat sesuai untuk mereka yang nak nampak simple di hari pertunangan atau pun pernikahan..

so..tak payah nak pening2 fikirkan..











creadit pic to : Bak's Photography's

actually nama photoghaper ni saya selalu dengar tapi tak berkesempatan nak lihat hasil kerja dia..

kalau berminat korang ley tgk hasil kerja dia..sangat cantik.. =)




3 comments:

masmOna | September 23, 2010 at 9:35 PM

rose dear..lama nya kamu tak online huhu -_-
i sgt suka lah e-day girl nih, simple yet soo sweet..tp e-day i dah lepas dah, takleh nak buat balik hihi :P

rose | September 24, 2010 at 9:57 AM

huhu..tau xpe..raya nyer pasal..mmg x ber0n9 la..

i pn suka..simple je..xdela org kata beria sgt kn..hehe

hehe..ala..e-day u pn da cntk n simple..i suke pe.. =)

ElyaElmo | September 28, 2010 at 4:47 PM

elya suke dgn hand bouquest die...comeyy