simple but sweet

salam..

hai semua..

lama betol saya tak menconteng apa-apa kat blog ni..hehe

tapi hari ni nak kongsi gambar pelamin kawan kepada kawan saya..

dah lama tau nak tengok pelamin dia ni..

almaklumla..dia ni anak somebody juga kan..

tu yang beria nak tau wedding dia macam mana..hehe

so, semalam baru dapat tengok..suka sangat pelamin dan baju dia.. =)

tema untuk majlis akad nikah ~ tradisional..sangat elegen..pelamin menggunakan meterial songket sahaja..

tema untuk majlis resepsi ~ tak tahu tema pe..macam kayangan pun ia jugak..=)













creadit pic to : www.beutconnection.com



4 comments:

Mrs Shareeda | September 23, 2010 at 12:09 PM

wahhh.. teruja nya..
simple but gojes sangat..
idea yang berkesan..

rose | September 23, 2010 at 12:20 PM

hehe..2la..simple je..tp tetap cntk..=)

sharifuddin N shakina | September 23, 2010 at 1:26 PM

wow..warna cyan ke pelamin die tu...sweet..baju die pun chanteeek..

rose | September 24, 2010 at 9:59 AM

aa..cantik kn?suke jugak pelamin n baju dia..tp nk mcm 2 xdpt la..hehe