maaf..saya sangat bz!huhu

salam..

hai semua..

saya tak sempat nk jenguk blog korang semua..

maaf ek..mesti banyak benda saya terlepas..huhu

selalu kalau tak ade entry, saya still blogwalking..

nak tahu perkembangan kamu semua..

tapi sekarang tak menang tangan la..huhuhu...

sebab???

MOOD RAYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!hehehe

saya perlu siapkan biskut raya yang sepatutnya dah siap..

tapi gara-gara tersalah adunan, 2 jenis biskut saya kne buang..MEMBAZIR!huhu

dan..

perlu siapkan menjahit manik di baju rayaku..

kalau tidak..memang saya tak pakai baju tu..

kenapa?

sebab baju saya kain plain!

nan ado bunga-bunga mahupun corak..

sebab bakal roomate nak baju sama warna..

so, saya malas nak mencari..saya beli je kain yang sama tuk baju melayu dia..hahaha

ok la..nanti da selesai semua saya update ek..

daaaaaaaaaa...






5 comments:

farahfatihah | September 6, 2010 at 11:47 AM

aippp kena la rajin jenguk huhu selamat hari raya

Xora | September 6, 2010 at 1:55 PM

selamat hari raya. ada lagi 4 hari boleh siapkan tu :D

Nora a.k.a Aira | September 6, 2010 at 2:05 PM

selamat hari raya. maaf zahir batin =)

♥farra♥ | September 7, 2010 at 11:02 AM

selamat hari raya.. maaf zahir dan batin kak.. =)

masmOna | September 10, 2010 at 12:06 AM

busy nye cik rose kita nih. i pun busy jugak u huhu -_-

btw, selamat hari raya rose..maaf zahir dan batin =)