susahnya nak cari barang..huk3..

tajuk entry pun dah menunjukkan saya dalam keadaan sedey..waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..macam putus asa pun ada..huk3..sabar rose..sabar..ada masa lagi..(ayat pujuk hati yang dah keciwa ini..huk3)

sebenarnya saya dah plan nak DIY banyak benda..untuk hantaran..gift..bilik tido..meja beradap..mini pelamin..uiksss...banyak nyer..saiko x?hehe..

tapi paling utama hantaran..gift..dan bilik tido je..yang dua lagi tu kalau ada masa baru plan betul-betul..so..tadi survey untuk bahan-bahan nak buat gift..nak wat pomander ball..cari bekas untuk letak barang hantaran..tapi...hampa..apa yang diinginkan tak dijumpai..lebih-lebih lagi nak buat pomander ball tu..huk3.. =(

saya tak tahu nak cari kat mana lagi..takkan nak pegi KL kot?jauh tu..x berbaloi semata-mata nak pegi beli barang-barang tu je..

nampaknya..kene plan semula la nie..alahai..sedeynyer.. =(



6 comments:

Nurulhuda|Adlie | April 25, 2010 at 10:51 PM

brg pomander mmg susah sikit nak carik, kalau kat kl ni penah jumpa kat sin yin je ball dia, tulah i pun rasa u kena aturkan balik, kalau dtg kl beli semuaaaaa benda 1 shot.. :)

rose | April 25, 2010 at 11:09 PM

2la..nampaknya kena plan semula la nie..dah bape kali rombak da nie..hehe.. =)

hana yoriee | April 26, 2010 at 8:24 AM

wah..bgs nye nak DIY banyak benda..hehe..hana pun ada projek DIY tp mama lah yg buat..bukan hana..hehehe..

rose | April 26, 2010 at 8:08 PM

hehe..plan nyer banyak..jadinyer xtau lah..hehe.. =P

Zariza | April 27, 2010 at 3:27 PM

rose,..betul la..susah nak cari bola utk pomander ball tu..kalau kat sblah utara ni mmg x de..za sendiri kim kat salah satu blogger dari KL..nasib baik ada dia ( yanie ) ehehe

ermm..rose kat mana ek

rose | April 27, 2010 at 10:43 PM

2la..rose duduk kuantan..nak pegi KL macam x berbaloi la pulak..cni payah sangat nak cari barang..kedai pun x banyak..so..memang xde pilihan..huk3..sangat down sekarang.. =(