silver..slate gray..gray..

semalam dah kongsi tentang combination warna pilihan saya..sekarang nak kongsi combination pilihan warna bakal roomate saya pulak..macam biasa la..sumber inspirasi datang dari The Perfect Palette..seperti sebelum ini..saya pun still pening-pening lalat fikirkan warna apa yang sesuai..tapi bakal roomate kata dia nak buat tema black and silver/gray macam gambar kat bawah nie...



cantik juga..dan memang dah ramai yang buat tema warna macam nie..so..nak dapatkan baju dah siap atau untuk tempahan mungkin tiada masalah..tapi bila difikirkan semula..saya mahukan kelainan..lagipun saya nak family bakal roomate saya buat baju warna lain dari baju kami nanti..oh,ya!..saya terlupa nak bagitahu..baju pilihan untuk majlis bertandang nanti, kami pilih warna silver/gray..kain pun dah usha..tunggu masa nak beli je..hehe..saiko x?so, sekarang kene fikirkan combination warna untuk gray yang sesuai la..takkan nak suruh diorang pakai baju hitam plak..panas wei..dah rupa macam berkabung ada gak nanti..

so kat bawah ni antara kombinasi warna yang menarik hati..





silver/gray..merah



siver/gray..oren



silver/gray....kuning



silver/gray..peach



silver/gray...hijau







silver/gray..pink


cantikkan kombinasi warna-warna kat atas tue..perasan x kombinasi pink-silver tue?hehe..sweetkan?sebab tue saya kata saya menyesal..hehe..tapi nak wat macam mana..masa buat keputusan tu,saya tak jumpa lagi blog nie..huk3..redha jela..jadi pada yang terfikirkan tema warna pink..boleh la buat kombinasi warna pink-silver..cantik wooo..hehe..x percaya?tengok baju ni...mesti korang admire gile-gile..hehe..



haaaa...cantikkan??hak milik baju nie dari dina halim bridal



suke sangat baju ni sebab warnanya yang menawan kalbu..tapi nak buat macam mana..bakal roomate takmo tukar tema..huk3.. =(

2 comments:

ZARA | April 17, 2010 at 12:05 AM

saya suka gray merah, gambar first tu!!!! macam lain sikit!!!

rose | April 17, 2010 at 12:24 AM

cantik kan?saya suka yang tu jgk..
dah cadangkan kat bakal roomate..
tapi dia macam kurang berkenan..huk3
sebab saya suruh parents dia pakai baju colour merah 2..hehe..