bila yang dirancang tak menjadi

hai semua..

saya tak tahu nak mulakan cerita apa kat korang..mungkin sebab masih dalam mood tak percaya..ntah la..rasa macam mimpi..serius sekarang rasa seperti fikiran melayang-layang..haissshh..

macam orang selalu cakap..kita merancang tapi Allah yang tentukan semuanya..walaupun banyak drama tapi alhamdulillah..13hb februari yang lalu..saya dah pun selamat dirisik keluarga bakal roomate!!!hehehehe..sangat lega... =)

tapi serius banyak giler drama sebelum saya berjaya dirisik..sampai sekarang rasa berdebar tau..kadang tu 2 3 kali tengok jari sendiri..hahaha..saiko diri sendiri..

korang jangan tanya gambar..serius saya tak terfikir langsung nak ambil gambar sepanjang majlis tu..koi sibuk kat dapur..memang tak teringat..itu pun ada la sekeping je dekat hp kakak bakal roomate sebab ayah dia tegur tak ambik gambar ke..so, tak tahu la ok ke tak..kalau ok saya letak..kalau tak ok simpan sendiri..hehe..

tapi apa-apa pun rasa sangat lega dan bersyukur sangat-sangat..akhirnya kami dah pun mendapat restu kedua-dua keluarga secara rasmi..insya-allah..akan menyusul pulak majlis perkahwinan kami..nanti dah ada tarikh saya bagitahu ek..sekarang masih dalam mood kurang percaya..hehe..

daaaaaaaaa~

7 comments:

Byzura Mj (By) | February 16, 2011 at 9:41 AM

taniah rose!!

iedaNoor | February 16, 2011 at 10:38 AM

tarikh kita dirisik sama la..tetiba excited terlebih ;)

rose | February 16, 2011 at 12:10 PM

by : thanks..=)

iedanoor : yeke..hehe..agak2 tarikh kwen kte sme x?

~ mizzAmy ~ | February 16, 2011 at 3:41 PM

congrats rose!! lepas nih mari sama2 buat preparation for w-day plak. ;)

cik syahira (a soldier's gf) | February 16, 2011 at 6:13 PM

assalamualaikum rose.

tahniah! semoga urusan kamu dimudahkan ye. amin. jom. jom. kita buat persiapan untuk langkah yang seterusnya.

iedayah | February 17, 2011 at 8:12 AM

normal tu rose.xsemua yg kite rncg menjadi

rose | February 17, 2011 at 11:42 AM

mizzAmy : thanks..jom!tp tetibe xtau nak start mane dl..hehe

cik syahira : waalaikumussalam..thanks ira..amin..jom2.. =)

iedayah : tol2..cme mengharapkan semua berjalan lncr..=)