bila orang tak kreatif berasa diri kreatif ~part 2

hai semua..

akhirnya semalam dapat jugak siapkan gubahan hantaran kawan saya..

kami buat berempat..so, tak la bosan kalau mengadap sorang-sorang kan..

lagipun nikmat bila buat bersama-sama..boleh tukar pendapat.. =)

so..ni la final touch up dari kami..






cantik tak?

bila tengok dah siap rasa puas hati sangat-sangat walaupun bukan hantaranku..hehe..

harap-harap empunya badan gembira la.. =)


psssttt...


ada sapa-sapa nak saya tolong buat kan???i rela tolong.. =)


6 comments:

MIZZ SUE | February 2, 2011 at 4:25 PM

awak!!! cantik sgtlah!!

cik syahira (a soldier's gf) | February 2, 2011 at 8:38 PM

assalamualaikum rose,

sebelum ni pernah terfikir juga nak pakai bekas hantaran ni, tapi bila fikir-fikir balik plates lebih practical bagi saya sbb plan mahu recycle. hihi.

saya suka la tengok ribbon tu. kemas je. selalu buat senget-senget =(

cik anis | February 2, 2011 at 9:44 PM

wah..dear..ada bakat la..leh buat bisnes part time ni.. ;p

Syima Syaz | February 3, 2011 at 3:34 PM

cantiklah..kemas je nampak.cam dah biasa buat je.kalau saya buat lagi lah huru hara bunga tu...
goodjob.!!

rose | February 7, 2011 at 11:32 AM

mizz sue : thanks awak..=)

cik syahira : bab reben tu bukan sy yg ikat..housemate sy yg buat..kalau saya pun sah2 senget benget reben tu..hehe =)

rose | February 7, 2011 at 11:35 AM

cik anis : hehe..2la..terpk jugak nk wt bisnes part time..sambil2 nk asah bakat..hik3

syima syaz : hehe..mula2 nk mengubah huru hara gk..tp bila dah buat,ok la skit..janji kne sabo..=)