tagged by eyanne

hai semua..

hari ni nak menjawab tag dari eyanne

dah lama tak menjawab tag..nasib tag nyer simple..hehe =)

1. adakah anda rasa anda hot?

hot and spicy ke?oh!tetibe teringat kat KFC..lapa nyer..hik3..

jawapan..saya tak hot pun..comel kot..hahaha =P

2.update wallpaper anda guna sekarang.



3.cerita pasal gambar ni?
suka tengok titisan air tu..buat saya tenang.. =)

4.kali terakhir makan pizza?
pizza??rasanyer dah lama tak makan..setiap kali teringin nak makan mesti tak jadi..*sad*

5.lagu terakhir anda dengar?
syurga cinta dari ada band..tak tahu kenapa suka dengar tapi bila tengok video dia mesti jadi touching..hahaha =P

6.selain nama sendiri, anda di panggil dengan nama apa?
kakak..anak sulung kan..hehe

7.tag lagi 5 orang.

masmona

anaztasia aira @ nora

sya gadis jumaat

mizzAmy

zariza

6 comments:

Zariza | December 9, 2010 at 4:04 PM

hehhe,..ada tag..nanti sy jawab ek..
bz sket skrg nie...blog pun berhabuk je

rose | December 9, 2010 at 5:13 PM

xpe..memahami..org nk jadi raja sehari mesti bz..=)

masmOna | December 10, 2010 at 11:40 AM

haha..i pon sama bz. camno tuh? nnt i carik masa menjawab tag u. hihihihi

rose | December 10, 2010 at 4:18 PM

hehe..xpe..janji jwb ek..=)

CikSyafa | December 10, 2010 at 9:24 PM

my dear ,

syafa ada award utk u ^__^

singgah collect ya

http://justyouni.blogspot.com/

rose | December 11, 2010 at 10:06 AM

dear..thanks..nnt i amik yer..=)