OP

hai semua..

senyap-senyap saya dah mintak quotation dengan OP..hehe..punya la tak menyabar..pastu bila OP mintak tarikh terus SENTAP..hahaha.. =p

tapi alhamdulillah..OP yang saya mintak quotation sangat la bagus..biarpun saya cakap saya tak ada tarikh lagi tapi still layan dengan baik..suke-suke.. =)

Actually saya ni bajet tak la besar mana..majlis pun sederhana sahaja..jadi nak mencari OP yang gah-gah of course la diluar kemampuan kewangan..tapi disebabkan nak juga OP yang mampu memberi hasil yang baik dan mengikut kehendak hati..gagah jugak la search kat google..mana la tahu jumpa yang berkenan di hati..dan tetibe hati ni terpaut dengan hasil kerja 2 insan kreatif ni.. =)

saya mulanya risau juga nak tanya..tapi saya fikir, kalau saya tak tanya saya juga yang serabut..jadi buat muka tak malu, tanya juga..harga bagi saya sangat reasonable dan sesuai dengan bajet ciput saya..dan kalau ikutkan hati ni nak terus book dah..sebab dah berkenan sangat kan..tapi harus sedar diri..maklumat hari bersejarah tak lengkap lagi..hehehe.. =p

OP yang saya suka ni seingat saya tak pernah dengar lagi review dari mana-mana bloggers yang ada dalam senarai saya ni..tapi kalau korang pernah bekerjasama ngan diorang atau pernah deal dengan mereka..sila-sila la kongsi maklumat nyer..=)


1st OP




creadit to : imsyadzain


2nd OP


saya dapat tau dia ni geng ngan acai jawa..so, pastinya hasil kerja dia juga sebaik acai jawa kan?lagipun kalau tak salah saya dia ni orang temerloh..hehe..maka..itu amat penting dalam pemilihan OP nanti..sebab???harap dia tak charge mahal la untuk transportation & accommodation..hehe..suke-suke hati kan buat tanggapan sendiri.. =p
kepada semua b2b..sila-sila la jenguk ke page diorang..mana la tahu korang pun bekenan nak bekerjasam dengan mereka..boleh saya tahu pandangan korang juga nanti.. =)





:::notakakiku:::

tinggal berapa hari sahaja nak masuk 2011..harap-harap tahun depan lebih baik..

10 comments:

K.I.N.A | December 24, 2010 at 1:08 PM

kina pun dlm proses dok email vendor..huhu..pening memikirkan bajet juge..

Fatimah Shukor | December 24, 2010 at 1:55 PM

Kerul Shukor adelah OP saya dulu. Dan dia memang TERBAIK! Tak salah kalau pilih dia. Adik saya kawen pon book dia. =)

~ mizzAmy ~ | December 24, 2010 at 2:08 PM

cantik lah gambar2 tuh. good luck dear dlm mencari OP. ;)

miss Z | December 24, 2010 at 2:15 PM

eh, same la kite. ble dorg tnye tarikh je trus sentap. sbb xd tarikh lg. haha. tp gedik2 jugak nk tau. sbb nti blh buat bajet. haha. itu style saye. survey dlu br buat bajet. muahaha. tp ble sy ckp xd tarikh lg trus xreply my email. huh! boring ah! reject trus even gmba die cntk skali pon. kte tny bkn tuk main2. nsb sorg due je yg cmtu n slbhnye tnpe byk soal trus bg quotation. oh, sgt suke! haha

rose | December 24, 2010 at 3:37 PM

kina : tau xpe..kalau ade bajet cnfrm dengan senang hati tgg masa nk kawen je kan..hehe

Fatimah Shukor : yeke..2la..dia nyer PR pun bagus..bila ckp xde tarikh pun dia tetap bg quotation..kalau ade rezeki memang nk hire dia je nnt.. =)

rose | December 24, 2010 at 3:43 PM

mizzAmy : thanks..harap2 bakal OP nnt tidak mendtgkn mslh..almaklum la majlis simple je..

miss Z : haha..tau xpe..berasa sendiri..hik3..2la..at least bila dah tau boleh la kita buat bajet kan..mcm saya ni pun dah lega dah skit..kekurang nmpk la sinar nk dpt OP yg best..hehe

eliyana | December 24, 2010 at 8:06 PM

my OP mmg kerul shukor...he's young with talent...nnt wait for my review ye...my wed on feb

Aya | December 24, 2010 at 11:53 PM

nice info dear. thanks for sharing :)

*luv Syahnia* | December 25, 2010 at 12:34 PM

utk ptunangan nanti pun ain amik op..
harap sgt pic yg cantik2.. ;)

rose | December 27, 2010 at 9:57 AM

eliyana : yeke?bagus2..nnt wt review ek..*x saba*

aya : samae2..sharing is caring =)

syahnia : amin..moga2 hasilnya cantik..=)