sekali sekala terasa nak jadi artis ok pe..

salam..

hai semua..

tajuk tak nak kalah..hehe..

actually saya baru buka FB my friend..

dan tetibe tertarik denagan satu idea ni..

macam best je kalau kongsi dengan korang..

sebab kalau nak harapkan saya buat macam tak terbuat je..hik3..

tak tahu la dah ada orang cita pasal idea ni..

tapi tetap nak kongsi gak..sebab sweet sangat..

ala-ala artis gitu..hehe..

apa yang artis nyer???

meh kita lihat...



cantik tak board ni?macam grand kan?

kalau amik gambar kat situ akan jadi seperti.....











silap tak ada red carpet je..kalau tak dah macam pergi anugerah skrin plak..hehe..

paling sesuai untuk mereka yang tak buat pelamin masa majlis nanti..

asal nak bergambar dengan tetamu..kita ambil je kat situ..

takade la gambar ada background pelik-pelik kat belakang...hahaha..

pastu terasa ala-ala diva gitu..hik3..

daaaaaaaaaaa~

14 comments:

@ty_farEd | July 27, 2010 at 1:00 PM

ye lar...cantik... menarik gak ide ani..tapi mane nak buat sumer tue.. kalo letak red carpet lagi grand..!! ala2 macam anugerah bintang popular dah...~ngeeee

rose | July 27, 2010 at 1:14 PM

tau xpe..baru nampak sape diva..hik3..2la..xtau la plak kt mane..huk3..tp rasanya ley bertanye dengan kedai yang buat printing..mesti ada..cuma kene pk nk tampal 2la..mintak tukang kayu la kot..hehe

hana yoriee | July 27, 2010 at 1:23 PM

rose..tolong korek ngan tuan empunya badan kat pic atas ni mana dia buat backdrop tu..santek giller!! kat umah belah laki mgkin takde pelamin..so, ingat wat backdrop camni mcm best..hehe..

mysarah | July 27, 2010 at 1:23 PM

wah thats a great idea. ting ting! datang idea lain pulak. hehe

rose | July 27, 2010 at 1:44 PM

hana yoriee : hehe..dah tolong tnye da..nnt kalau dia balas, ros update kat blog k!

mysarah : hehe..sila2..nnt kalau buat jgn lupa tunjuk tau..hehe

miss nona | July 27, 2010 at 1:58 PM

wahhh menarik!
mmg besar ek papan tu.
kalau pakai papanje n kite tmpal ngn kain pun jd kn2 rose?...

thezaila | July 27, 2010 at 2:36 PM

mak aih.. very the grand ok.. itu baru majlis pertunangan je tu...

rose | July 27, 2010 at 3:32 PM

miss nona : ley tahan besar la..kalau tumbang 2 xtau nk ckp pe la..hik3..ok jugak 2..tp make sure kain tegang la..baru nampak kemas..

thezaila : biasa la..sekarang tunang dah macam nak kawen..yg kurang mampu mcm sy je mampu berangan jela..hik3

farahfatihah | July 27, 2010 at 3:58 PM

ahhaha mmg menarik...ada bajet lebih pe salahnya kan

rose | July 27, 2010 at 4:04 PM

tol2..asal ada duit sume benda ley buat.. =)

missbutterfly | July 28, 2010 at 12:47 AM

wow!!good idea. mcm grand jer engagement dier..uhukkss..

rose | July 28, 2010 at 9:35 AM

hehe..tau xpe..tp kalau tgk full gmbr majlis 2 boleh kate..grand tapi simple..x nmpk terlalu over la..

masmOna | July 28, 2010 at 10:31 PM

rose ini sangat cool lah!

rose | July 29, 2010 at 10:38 AM

hehe..tau xpe..u buat la..nnt i nak bergambar kt situ..hik3