pre-wedding yang comel

salam..

hai semua..

tadi duk berjalan-jalan dan melompat-lompat dari blog ke blog..

saya terjumpa la link myshotswedding dekat blog b2b nie..

saya memang tertarik dengan hasil kerja mereka..

so..saya pn tengok la koleksi video mereka kat youtube..

sungguh sentuhan diorg memang ade class..

dalam banyak-banyak, saya sangat jatuh cinta dengan video ini untuk pre-wedding..

walaupun theme da ramai orang guna tapi tetap nampak unik..







heart this video so much.. =)

bertambah meroyan la saya beberapa minggu nie..hehehe..

sila bersabar ek dengan tahap meroyan saya ini..

sekian..

terima kasih..

=P

9 comments:

♥farra♥ | June 30, 2010 at 4:09 PM

akk nye majlis blE????

Xora | June 30, 2010 at 8:26 PM

saya pun pre wedding buat tema sekolah tapi idea yg ni totally original! Love it!!

Nora a.k.a Aira | July 1, 2010 at 12:39 AM

saya pun jatuh cinta ! :)

farahfatihah | July 1, 2010 at 12:51 PM

wahhh cantik n sweettt sgt!!!!!

amElyn | July 1, 2010 at 1:23 PM

hi dear!!!!
first time singgah ur blog.feel free to drop by n share some info bout wedding prep eh!!
kumakikaeamelyn@blogspot.com
im following u btw~
kip in touch yah!!! xoxo

p/s : eh siyesly lawa baju ur friend, hana tuh!
berkenan sgt!! thanks dear for sharing! =)

rose | July 1, 2010 at 3:49 PM

fara : hehehe..segan nk jwb..lum ade tarikh lg..hehe

xora : 2la..tp sy suke jgk prewedding awk 2..sweet.. =)

nora : hehehe..sy pn..tp sy thp da meroyan..hahaha

farahfatihah : kn2?cntk n sweet sesgt!!

amElyn : thanks..hehe..same2..sharing is caring.. xoxo

girlfriday | July 2, 2010 at 2:50 PM

hi rose! slalu berangan nak gambar bunting tengah naik beskal ngan incik tunang nyummmm :P thanx for sharing this! :)

rose | July 2, 2010 at 2:53 PM

hi girlfriday!yeke..mesti nmpk classic kn?hehe..same2. =)

ElyaElmo | July 8, 2010 at 11:30 AM

mmg dah ramai buat ala ala pakai bj sekolah ni....
pas ni u kene carik balik baju2 sekolah dulu laa..hik3