update tentang MUA n Baju Hana

salam..

hai semua..

kan hari tu saya janji nak bagitau korang pasal majlis pertunagan kawan saya kan..

so kawan saya bagitau..

baju dia dijahit oleh her sister..

beads baju dia dijahit oleh ALENG TAHORA...

korang ley search kt FB atau kat website dia di sini..

MUA pulak ialah AIDA JASMEEN dan ini adalah website dia..

so..harap-harap korang berpuas hati ngan update saya nie ek..hehe..

untuk itu..sekian sahaja buat kali ini..ahakz..

jumpe next enrty..

daaaaaaaaa~






3 comments:

ElyaElmo | July 1, 2010 at 12:46 AM

hi dear...mahal tak rate dear??
sweet laa mekap mcm doll ni :)

Aida Jasmeen | July 1, 2010 at 1:40 AM

Hey! Thanks for the link! :)
Feel free to comment my work by visiting my web
www.aidajasmeen.com :)

rose | July 1, 2010 at 4:00 PM

ElyaELmo : beads baju 2 rm350..yg mekap 2 pn rm350..memang kwn sy request mekap mcm barbie doll tp natural..so itu la outcome dia..=)cantik kan? urmm..murah la bg saya sebab my fren 2 duduk kuantan..n kalau amik MUA kt kuantan pn same je dia charge..

aida : hehe..u nyer hasil kerja bagus..of course kne promote..hehe..sama2..=)