congaratulation my dear, hana..

salam..

hai semua..

semalam seorang lagi kawan saya berjaya melangkah ke status baru...

tapi belum jadi isteri orang lagi tau..baru memegang status tunangan orang..hehe

akhirnya pengenalan mereka selama 9 tahun telah pun diikat dengan ikatan pertunangan..

tahniah buat hana dan pidot...

wish both of u heppy alwayz..

dan moge dipermudahkan segala urusan...

amin...

so..kat sini ade sedikit pic yang saya rompak dari FB beliau..hehe..

saya sangat suka baju dia..heart to have that kind of baju..

yang penting..PINK!hehe..

make up dia pun super cantik..sangat nature..

suke..suke..suke..suke..

heeeeeeeeeeee~




make up kalau x silap member hana yang wat..nanti kene selidik nie..hehe















hantaran dari pihak perempuan..







cantik kan 2,2 baju nie?sangat suke details dia..nak baju macam nie gak..kene korek-korek ngan hana nie..hehe




hana dan pidot



tak mampu nak tulis ape da..

sebab diri ini sudah berangan-angan mahu baju seperti dia..

dah tersenyum sorang-sorang nie..

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeee~

jumpe next entry ya..

daaaaaaaaaaaaaaaaaaa~



7 comments:

miss nona | June 21, 2010 at 2:41 PM

i suke baju die!seliik jgn xselidik!nnti kasitaw ek

masmOna | June 21, 2010 at 9:39 PM

rose baju ur fren sangat cantek!!lagi2 sebab warna pink!! huhu. suka suka!

farahfatihah | June 22, 2010 at 10:08 AM

a'ah la cntik baju dia!!!

Amalina | June 22, 2010 at 11:25 AM

ehh..that's my cousin!!..huhuhuhuhu

makeup tu, mua dr kl..tak ingat dah name ape..tp serious tak mahal..n sgt chantekk

n sy pon suke sgt baju nana tu =)

ElyaElmo | June 24, 2010 at 5:20 PM

tlg selidikk baju die n make die tu tau...
sweet jee tgkkkk :D

~ thalhazlin ~ | June 25, 2010 at 10:44 AM

wow! 9 tahun bercinta. best.best. baju dia memang cantik!

rose | June 26, 2010 at 7:49 PM

miss mona : 2la..tp sampai sudah sy x sempat selidik..nanti kalau dpt..sy bagitau.. =)

masmona : tau xpe..da meroyan saya tengok baju dia..hahaha..termimpi2..hehe

farahfatihah : cantik kn?simple n sweet..supep..hehe

amalina : yeke..hahaha..keciknyer dunia..hehe..2la..nnt tlg ler sy selidik..hehe

elyaelmo : bek..nnt sy dpt ape2 info sy gtau..x smpt nk bertanya kt dia..sy bz skit dis week..huk3

thalhazlin : 2la..pnjg jodoh..=) hehe..yup!memang cantik!