mood kahwin dah datang sbb yuran kursus kahwin nak naik??

hai semua..

setelah sekian lama merehatkan minda dari hal-hal kawen..sekarang baru bersemangat nak meng'google' sana sini..hehe..misi utama nak survey untuk DIY pelamin nanti.. =)

sekarang nampak sikit kami ni bersungguh nak kawen sebab pagi ini,saya dan bakal roomate pergi daftar untuk kursus pra-perkahwinan..hehe..mula-mula ingat hujung minggu ni..sekali penuh..hohoho..makanya..bulan depan la..

actually plan asal nak buat lepas raya tapi dengar cerita dari maksu yang yuran kursus akan naik lepas raya..mau nyer tak menciput kami pergi daftar..yuran nak naik rm150 untuk seminggu..tak mampu eden nak bayo banyak gitu..tapi betul atau tak saya tak berani nak jamin..ini cerita maksu saya masa dia pergi kursus awal bulan aritu..kalau salah minta maaf tapi kalau betul bukan salah saya ek..salah pejabat agama..boleh?hehe =P

haaa...jadi sapa-sapa yang berada di pahang yang tak amik lagi kursus pra-perkahwinan ni..sesila la amik..koi tak jamin kalau tetibe yuran naik..heeeee~ =)

10 comments:

liyana | June 14, 2011 at 10:28 AM

pegi la amik awal2.. nt xde kelam kabut.. hihi

Fariza | June 14, 2011 at 10:48 AM

fuyohhh. mahalnya. :p
nest week br sy attend kursus kahwin.

Bubbles | June 14, 2011 at 10:53 AM

hah?!! wah boleh bayar utk 2 org dah tu. nak pergi jugak la next month!

UyaRayza | June 14, 2011 at 11:07 AM

mahalnye dr 80 ke 150 hehehe..kemungkinan tue ade heheh

rose | June 14, 2011 at 11:14 AM

liyana : mmg nk awal tp cik abg nyer asyk tangguh..bila dgr rm150 terus menciput g pejabat agama..hehe


fariza : tau xpe..nek rm70 tu..huhu

bubbles : cepat2..jgn tangguh2..hehe

uya : 2la..sbb pk ade kemungkinan tu kne cepat2 settle..hehe

lovelyadibah | June 14, 2011 at 2:04 PM

apsal nk naikkan?haish. thanks for the info:)

:: noremy bte rahmat :: | June 15, 2011 at 1:41 PM

so apa lg,cepat2 la kawin...hihihi



p/s:jemput JOIN giveaway nie...
http://noremyrahmat.blogspot.com/2011/06/1st-giveaway-princess-house.html

miss puteri | June 15, 2011 at 2:24 PM

dulu pun dengar cam nak naik utk 2011. tapi smpai skrg tak naik lagi, so amiklah cepat2 ye..hee

rose | June 15, 2011 at 3:26 PM

adibah : xtau la..kate nyer nk buat seminggu..

noremy : hehe..kalu ley sekarang pn nak kwen..hik3..

put : 2la..dr awal thn lg dengar..tp bila makcik kte mcm tu..cuak gk..hehe

rose | June 15, 2011 at 3:26 PM

adibah : xtau la..kate nyer nk buat seminggu..

noremy : hehe..kalu ley sekarang pn nak kwen..hik3..

put : 2la..dr awal thn lg dengar..tp bila makcik kte mcm tu..cuak gk..hehe