semoga hari yang indah akan kekal =)

salam..

hai semua..

korang sihat?

seharian tak buka blog, dah panjang list nak baca..hehe..

alhamdulillah..masalah saya dah makin ok..

kami pun dah ambil kata putus..untuk redha je dengan apa yang akan jadi nanti..

yang penting kami dah usaha untuk buat yang terbaik..

kalau tak dapat juga, mungkin bukan rezeki kami..








:::notakakiku:::

thanks sya sakura, nora, masmona sebab bagi kata-kata semangat..

sayang korang ketat-ketat..hehe =)



4 comments:

Sya Sakura | August 5, 2010 at 10:36 PM

setuju dgn awk.. sometimes kita kena redha je, coz Allah knows best.. tapi kalau kita dah usaha, doa dan tawakal, insyaAllah akan dapat jugak, cuma lambat atau cepat je..

So awak sabar je la lg ek? tp jgn give up tau! :)

rose | August 6, 2010 at 10:34 AM

betul 2..cuma sy kesian kt bakal roomate..dia harap sgt dpt beri yg terbaik tuk majlis kami nnt..tp ape2 pun kami akan cuba yg terbaik..thanks sya! =)

masmOna | August 7, 2010 at 11:26 PM

sayang awak jugak rose!! hiks =)

rose | August 10, 2010 at 2:48 PM

hik3..mekasih..=)