baju sanding idaman kalbu...

salam..

hai semua..

jarang saya update pasal pelamin idaman ke..baju idaman ke..kek idaman ke..

tapi kali ni saya nak cerita tentang baju sanding yang sangat-sangat saya impikan nak pakai..

actually baju ni saya dah jatuh cinta saat pertama kali saya tengok..

suka warna dan detail beads dia..

bajunya simple je..baju kebaya labuh..so,xdela beria sangat pun..

tapi saya ni kalau dah berkenan..memang payah la lupa..hehe

cuma kali ni tergerak hati nak letak gambar baju ni..

mana la tau kalau-kalau b2b yang lain ada jumpa baju ni..

sebab owner butik ni dah pindah KL awal tahun lepas..

gara-gara owner tempat dia sewa kedai buat hal..

no contact dia pun dah tak active..sedih...

saya memang frust sangat-sangat..huk3..

sebab memang saya dah bagitahu kat akak butik tu..

kalau saya kahwin saya nak ambil pakej dengan dia..

saya nak pakai baju tu untuk outdoor.

awal tak saya berangan???hehehe..

sebab tu blog ni pun awal wujud walaupun tarikh tak ada lagi..hik3

so, kalau ada b2b yang nampak baju ni bagitau ley?

ke ada yang da jumpa baju tu?

mana la tau rezeki saya dapat pakai baju tu.. =)

nak tahu baju tu macam mana???
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!







inilah baju yang saya nak sangat pakai..simple je kan?tapi saya suka sangat..hehe..

oh!ya..gambar ini masa buat foto shoot kat sg.lembing..tapi itu bukan saya tau..hehe..saya tak secantik itu..

daaaaaaaaaaaaaa~







4 comments:

Nora a.k.a Aira | August 6, 2010 at 10:28 PM

nice and sweeet... i likeeeeeeeeeee =)

Mrs Shareeda | August 9, 2010 at 6:57 PM

nice.. kalau u minat baju mcm nih..
masa pegi butik tuh kata la nak baju design nih.
buat baju baru ke.. kadang tambah cost tak banyak mana. but depends gak ngan butik tuh la..
yang penting, baju impian u tercapai.. heheh

iedayah | August 10, 2010 at 10:16 AM

simple but nice dear...=p

rose | August 10, 2010 at 2:48 PM

nora : hehehe..i like 2..

mrs shareeda : bercadang gk nk wt mcm 2 cuma susah jgk nk mntk butik wt baju baru mcm 2..diorg mesti pk 2 3 kali..sbb simple je design bj 2..huk3..

iedayah : thanks..sbb 2 sy suka..hehe..simple..=)