Hand Bouquet : Fabric


hai semua..

hehe..lagi idea untuk HB..

tapi kali ni last la..kang korang jemu lak..hehe

HB yang menggunakan pelbagai jenis kain..satin ada..lace ada..cotton ada..tule ada..felt pun ada

kalau korang bek dengan tukang jahit..boleh la mintak perca kain..hehe..jimat disitu.. =P




source : etsy.com




mula-mula tertarik dengan HB ni sebab ade kain corak polkadot..hehe..

teringat lak kain polkadot cotton kat nagoya..

haritu nak beli tapi bakal roomate tak bagi sebab saya cakap nak buat baju raya..hehe..

marah betul dia..katanya macam budak2..

tapi polkadot tu comel... =)




7 comments:

nida-razak | August 10, 2011 at 3:50 PM

hb fabric ni comel2 kan...gearm..rasa nk satu..hehe

anaztasias nora aira | August 10, 2011 at 10:28 PM

nora nak satu huaaaaaaaaaaaaaa

Ainee Cumi | August 11, 2011 at 2:45 PM

Comel kan? I pun tengah usahakan ni

SarahaQilah | August 11, 2011 at 5:18 PM

comel, sarah pon suka tau =)
Dah ramai yang buat cani kn skang, diy jela awk rajin, sarah tangan keras. chaiyok2, aja-aja fighting!

ni ada link tutorial, myb boleh bantu..

http://intanorazam.blogspot.com/2011/07/tutorial-fabric-flower-hb.html

K.I.N.A | August 12, 2011 at 12:42 PM

sangat comel..ringan dan boleh simpan sampai bila2..

iedchan | August 27, 2011 at 12:39 PM

comelnyeee..kreatif2...btw..i b2b..i folo u k dear...jom exchange link jom...:P

Zila Zainal | July 10, 2012 at 5:43 PM

Cantik sangat!

Btw, you've been followed! :